OM MIG OG DEN
PERFEKTE BALANCE! 

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring i 2011. Jeg har tidligere arbejdet som kostvejleder og madskribent for Lene Hansson. Siden 2013, har jeg stået side om side med Louise Svalastog Spellerberg og Mikkel Kessler, hvor jeg har udviklet et fantastisk kostunivers til livsstilskonceptet Fit Nu. Fra 2014-2017 fik jeg æren af, at løfte Discountkæden KIWI´s sundhedsprofil. Mit virke bestod i at udvikle sunde og næringsrige opskrifter, madvideoer samt artikler –målet var at gøre Danmarks befolkning sundere, uden en løftet pegefinger. Under mit samarbejde med KIWI deltog jeg også i en række TV programmer med TV2, bl.a. under TV2 på Tour. I dag arbejder jeg aktivt som kostvejleder, underviser, foredragsholder, blogger, forfatter, madskribent og opskriftsudvikler.

Jeg er realistisk omkring min sundhed, er du??
Mit ønske er, at du skaber succes, og at du lærer at accepterer de udfordringer, der kommer undervejs. Du skal ikke være 100 % sund, for det er jeg heller ikke. Der skal være en hårdfin balance. Sund mad handler ikke om afsavn, kalorietælling, pointsystem, men om at lade sine smagsløg forkæle af et væld af lækre friske fødevarer, fyldt med gavnlige næringsstoffer. Lækker, levende og simpel mad har gjort en forskel for mig. Med en meget travl hverdag, små børn og ulvetimer er det vigtigt at ”baren” ikke sættes for højt. Ud fra de mange erfaringer jeg har skabt mig, med både klienter og flere års opskriftsudvikling, kan jeg give dig de bedste forudsætninger og effektive redskaber til at få et sundere liv.

Jeg lever og ånder for det jeg laver. Mit job byder på mange spændende udfordringer hver eneste dag, hvilket er et stort privilegium. Hvad enten det er overvægt, fordøjelsesproblemer, lavt energiniveau, hormonforstyrrelser, nedsat fertilitet, allergier, gigt, betændelsestilstande, fødevareintolerancer eller et ønske om øget sundhed, så vil jeg gøre mit ypperste for at du kan få indfriet dine mål. Udover at arbejde med en masse skønne klienter, er jeg også tilknyttet en del virksomheder, hvor målet er at fremme de ansattes sundhed og nedbringe sygdomsfraværet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Underskrift

Sunde Hilsner Pia Thau