Priser PÅ KOSTVEJLEDNING

Kostvejledning og detaljeret kropsanalyse

Varighed ½ time
Pris 450,-

Er du nysgerrig efter hvordan din krop har det indvendig og har du blot behov for en lille snak, så kan jeg tilbyde en ½ times fedtprocentmåling inkl. kostvejledning.

Indhold: Jeg foretager en måling, der giver dig et detaljeret kropsanalyse, som bl.a. viser din vægt, BMI, fedtprocent, fedtmasse i kg, væsketal, indvendig alder, forbrændingsniveau, knogle og muskelmasse.
Den giver dig desuden et fingerpeg om hvorvidt du er disponeret overfor diverse livsstilssygdomme.

Vi tager også udgangspunkt i din mad-dagbog (tilsendes), hvortil effektive kostråd og idéer gives.


Kostvejledning og detaljeret kropsanalyse

Varighed 1 time
Pris 799,-

Her gennemgår jeg: Din sundhedsprofil og mad-dagbog som tilsendes inden samt mine relevante kostprincipper.

Vi ligger en plan for hvorledes du på bedst muligvis kan nå dine mål - derudover tager vi en fedtprocentsmåling af dig, og jeg forklarer selvfølgelig hvad de enkelte værdier og kropsanalysen betyder for dig.

De fleste klienter kommer med forskellige problemstillinger, det kan være ønske om f.eks. et vægttab, blive ved med at holde den slanke linie, undgå sygdom, få mere energi m.m. I samråd finder vi ud af hvorledes jeg på bedst muligvis kan hjælpe dig og om der kan være brug for 1 opfølgende konsultation eller flere.
Du modtager mine kostråd og opskrifter til 2 uger.

Jeg har arbejdet sammen med Lene Hansson over en årrække, hvor jeg bl.a. har udviklet nye opskrifter, materiale til bøger, helseartikler samt undervisningsmateriale til slankehold og varetaget personlige kostvejledninger.


30 min. opfølgning
Pris 350,-

Ønsker du at få fulgt op på dine mål og ønsker, der blev sat under første konsultation?
Her gives 30 min. kostvejledning inkl. fedtprocentmåling med detaljeret kropsanalyse.
Det er individuelt hvor mange gange du har behov for at komme til opfølgning. Dette aftaler vi sammen ved første konsultation samt undervejs.


Klippekort til 3 x opfølgning
Pris 799,-

Samme opfølgning som ovenstående, men til en skarp pris hvis du bestiller et klippekort.

Klippekortet er med 3 klip, der kan bruges når du ønsker det, dog indenfor 6 mdr. fra købsdatoen.


Et nyt liv på 8 uger

Fokus på kostrelaterede lidelser og vægttab
Pris 2499,-

Lyt til din krop og kom i balance:

Det kan være en god idé at konsultere en kostvejleder når og hvis du vil ændre livsstil og dine dårlige vaner. Derfor har jeg lavet dette forløb, som strækker sig over 12 uger.
Du vil i løbet af forløbet få 6 personlige konsultationer med fokus på dine ubalancer, mål og ønsker.
Derudover viser jeg dig hvorledes du kan fastholde dine nye vaner, så du lettere kan implementerer din nye livsstil i dit liv og ikke falder tilbage.

I forløbet får du:
• 6 x personlige kostkonsultationer m. cm måling, fedt% måling og detaljeret kropsanalyse
• Kostråd
• Fleksibel kostplan med dertilhørende opskrifter
• Fit Nu boksen (et virtuelt sundhedsunivers jeg har lavet med bl.a. Mikkel Kessler. Her får du over 400 opskrifter, hjemmetræning, spændene artikler osv.)
• Juice PDF
• Forslag til mellemmåltider

Første konsultation tager ca. 1½ time og til de 5 efterfølgende konsultationer har vi ca. 30 min.

Ved første konsultation gennemgår vi din sundhedsprofil og mad-dagbog som tilsendes inden. Vi gennemgår samtidig også relevante kostprincipper der præcis passer på dit behov og ligger en plan for hvorledes du på bedst muligvis kan nå dine mål - Derudover tager jeg en fedtprocentsmåling af dig, hvor jeg forklarer hvad de enkelte værdier og kropsanalysen betyder for dig.

Ved de 5 efterfølgende konsultationer taler vi bl.a. om de relevante ubalancer du døjer med og hvad dette betyder for din krop, udrensnings-symptomer, din blodsukkerbalance, hormoner, stress og de forskellige makronæringsstoffer (Fedt, protein og kulhydrat) samt hvad jeg ellers finder relevant for lige netop dig.


4 ugers forløb
Pris 1499,-

4 uger med fuld fokus på specifikke fødevare der har et højt indhold af gavnlige næringsstoffer der giver din krop et rigtigt velværekick.

Dette forløb er til dig der ønsker at booste din forbrænding og til dig som hungrer efter fornyet energi. Vi mødes i alt 3 gange, hvor vi kommer ind på specifikke fødevare der udrenser kroppen for ophobede affaldsstoffer. Din krop får herigennem de bedste forudsætninger for at få noget ro, komme i balance, smide overflødig væske og sparke vægttabet i gang.

I forløbet her starter du ud med min Detox kur, derfor tilrådes der at du ejer en juicepresser.

I forløber får du:

• 3 x personlige kostkonsultationer m. cm måling og detaljeret kropsanalyse Juice PDF
• 14 dages kostplan
• Liste over fødevarer der booster din forbrænding
• Forslag til mellemmåltider
• Boost din forbrænding PDF

Første konsultation tager ca. 1 time og til de 2 efterfølgende konsultationer har vi ca. 30 min.

Ved første konsultation gennemgår vi din sundhedsprofil og mad-dagbog som tilsendes inden. Vi gennemgår samtidig også relevante kostprincipper der kickstarter din forbrænding -derudover tager jeg en fedtprocentsmåling af dig, hvor jeg forklarer hvad de enkelte værdier og kropsanalysen betyder for dig.

Ved de 2 efterfølgende konsultationer taler vi bl.a. om hvordan det går dig, hvilke udrensnings-symptomer du mærker til, din blodsukkerbalance og andre relevante fødevare og tips der kan være relevant for lige netop dig.